Rreth nesh

AutoAjsberg

Rreth nesh

Autoajsberg eshte nje kompani e re ne tregun shqiptar si dhe ne llojin e sherbimit qe ofron. Me nje staf te ri por i specializuar ne Itali nuk i mungon dinamizmi dhe energjia per te ofruar nje sherbim sa me korrekt dhe te sakte. Te ne do gjeni sherbim autoriparimi , mirmbajtie , instalimi te sistemeve te trasportit frigoriferik duke filluar e nga kontenieret , kamiona dhe automjete.

Stafi jone i pergatitur ofron sherbim cilesor per te gjith markat kryesor te trasportit frigoriferik si carrier , thermo king , stat cool , daikin , kersnter , zanoti , frigo lamar , alex original etj. Gjithashtu sherbimi jone nuk eshte i perqendruar vetem te kompanite ose individet qe kan nevoje per trasportin firgoriferik por dhe personat te cilet duan te kontrollojne ose rriparojne kondicionerin e makinesh se tyre.

Sherbimet
Awesome Image)

Perse ne?

800+

Projekte

50+

Klient

100%

Siguri

REZERVO

TAKIM ONLINE